Tätä blogia ylläpitää liikuntapedagogiikasta väitellyt LitT lehtori-opo-tutkija Maarit Marttila. Sivun yläreunasta löydät navigointiohjeet blogini lukemiseen.

150405_4600022280643_1629494263_n

Terveiset Nurmeksesta!

Takana on aivan loistavasti järjestetyt ja innostavat Seikkailukasvatuspäivät Nurmeksessa 🙂 Kiitos kaikille toteuttajille ja järjestäjille.

Osallistuin päiviin lähinnä tutkijatapaamisen vuoksi, mutta samalla olin osallisena moneen muuhun innostavaan ja mukavaan tapahtumaan. Ja kohtasin ystäviäni ja tuttaviani aiheen parista.

Mm. liikunnanohjaaja-opiskelijat järjestivät osallistujille liikuntatuokioita, Arto Tiihonen ja Reijo Miettinen pääluennoitsijoina avasivat liikuntaan/luontoon liittyviä taustatekijöitä mielenkiintoisesti ja moni muu ohjattu toiminta yhdisti ja tuotti hyvää mieltä. Koko ohjelma on nähtävissä täältä.

Päivien aikana tuli jälleen huomattua, että seikkailukasvatuksen parissa toimivat ihmiset ovat välittömiä ja ottavat vastaan uudet osallistujat lämpimästi. Tuossa ryhmässä on hyvä olla.

Tutkijatapaamisessa oli hyvä pöhinä. Tutkimuskentällä tapahtuu paljon ja lisää on tulossa. Myös omaa väitöstäni odotetaan. Itse iloitsen kaikista aiheen parista valmistuvista graduista ja opinnäytetöistä. Karppisen sanoin ilman käytäntöä ei ole tutkimusta ja ilman tutkimusta ei ole käytäntöä. Tästä on itse kunkin hyvä jatkaa jälleen tutkimustyön parissa eteenpäin.

Kiitän samalla seikkailukasvatusverkoston ohjausryhmää valinnastani yhdeksi ryhmän jäsenistä. Koetan olla luottamuksenne arvoinen ja tuoda etenkin tutkimuksen näkökulmia mukaan ohjausryhmän työskentelyyn.

🙂 Maarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: