Tätä blogia ylläpitää liikuntapedagogiikasta väitellyt LitT lehtori-opo-tutkija Maarit Marttila. Sivun yläreunasta löydät navigointiohjeet blogini lukemiseen.

14611049_10207261134268707_8406005908879131046_n

Loistavaa meininkiä Pirkanmaalla. Nuorisokeskus Marttinen kokosi lähes 60 seikkailukasvattajaa Pirkanmaan alueellisille seikkailukasvatuspäiville 28.-29.10.2016! Tuossa joukossa on voimaa ja taitoa tehdä laadukasta seikkailukasvatusta niin nuorisotyössä, sosiaalityössä, opetuksessa kuin terapiatyössä, hoitotyössä jne.

En ehtinyt muilta työkiireiltäni olla paikalla kuin oman luentoni ajan, mutta jo tuona aikana aistin oivallisen tekemisen halun ja sen välittämisen, mitä seikkailukasvatusta menetelmänä käyttävillä on lapsista, nuorista ja aikuisista, mikäli he työskentelevät aikuisten parissa.

Löydät varhain lauantaina pitämäni esityksen täältä: alueelliset-seikkailukasvatuspaivat-29-10-2016.

Linkitän vielä väitöskirjanikin tähän postaukseen, kun se on tästä helppo löytää. Ohessa myös linkki esittelytekstiin kirjasta Samanaikaisopetus, missä on artikkelini seikkailukasvatuksesta yhteisopettajuutta toteuttaen.

Vien Teiltä saamani terveiset valtakunnalliseen seikkailukasvatusverkoston ohjausryhmään. Moni on kysellyt ammatillisen täydennyskoulutuksen jatkuvuutta seikkailukasvatuksesta tulevaisuudessakin. Selkeä tarve ja kysyntä tuolle on. Tarvetta lisää entisestään se, että mm. uuden opsin myötä perusopetuksessa opettajat hyötyvät monenlaisista työkaluista toiminnallisten menetelmien toteuttamiseen.

Lumitalven odotusterveisin

T: Maarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: